Skadesevice.nu i Odense

Om Skadeservice.nu – Odense – Fyn

Skadeservice.nu er etableret i 2009 af Johnny Hinrichs Aarup. Johnny har i mange år været ansat i ISS og Thorøs Industri og skadeservice, og derfor en stor erfaring indenfor erhvervsrengøring og ejendomsservice, vandskader skadeservice, industriservice, byggeservice.

Vi er gode til at skabe et godt sammenhold mellem vores medarbejdere, og det er vigtig for os, at medarbejderne har gode arbejdsforhold og får en en overenskomstmæssig løn. Vi ønsker glade medarbejdere på en glad arbejdsplads – et godt arbejdsklima smitter nemlig også af på vores kunders tilfredshed!

Vi beskæftiger i dag 12 dygtige medarbejdere, og vi er fortsat i støt vækst. Vi ønsker at vokse med benene solidt plantet på jorden, så vi bevarer overblikket, og stadig yder top kvalificeret service til vores kunder.

Har du en opgave, du gerne vil drøfte med os, så ring på: 40 22 51 93. – vi er klar ved telefonen 24/7!

 

24/7 døgnvagt. Odense & Fyn – Ring 40 22 51 93


Vi har i dag afdelinger i Odense, Vejle, Brønshøj og Brøndby. Når du ønsker bedst resultat til laveste pris er skadeservice.nu det oplagte valg. Hos skadeservice.nu står vores tilkaldekorps klar døgnet rundt. Du vil blive positivt overrasket når du modtager vort uforpligtende tilbud. Og endnu mere når opgaven er udført.

​Uanset om det gælder Speciel opgaver i Odense, rengøring eller industri- & skadeserviceopgaver har vi mange års erfaring. Vi holder det vi lover og vi siger hellere nej end at love for meget!

​Vores professionelle team har foretaget forskellige opgaver indenfor erhvervsrengøring og vi ønsker en stabil og fast kundekreds. I skal stole på vi udfører opgaven til UG og samtidig sørger vi for en god dialog, således vi i fællesskab altid sikrer udførelsen af en potential opgave sker efter hensigten.