Byggepladsservice – Odense/Fyn

 

Byggepladsservice - Odense/Fyn

Vi har vi effektivt udstyr og kompetente medarbejdere til enhver opgave inden for byggepladsservice. Ring på telefon: 70 70 13 02, og vi er klar til at betjene dig.

 

Vi yder og byggepladsservice i Odense og øvrige Fyn

Byggepladsservice omfatter mange opgaver, og uanset dit behov for byggepladsservice, tager vi en dialog om opgaven, og finder den løsning, der passer bedst til dit behov. Vi løser opgaverne med erfarne medarbejder, høj kvalitet og stor professionalisme.

Ønsker du et tilbud eller et oplæg på byggepladsservice til din virksomhed, så udfyld kontaktformularen nedenfor, send en mail på info@skadeservice.nu eller give os et opkald på 40 22 51 93.

 

 

Har du problemer med håndværkere, der roder på byggepladsen. Eller har de rod i skurvognen, hvor de både spiser, har kontor og bruger bad og toilet? Så lad os sørge for rengøring – både i skurvognen og alle andre steder på byggepladsen ud fra jeres behov. Du får som byggeleder tildelt Vivi Johnny som kontaktperson – vi sørger for, at alt fungerer som det skal!

 

Facaderengøring og facaderens

Vi sørger for rengøring og rensning af de stort set alle typer facader. Vi vælger metode afhængig af overflade og foretager afrensningen effektivt og nænsomt. Rensemetoder kan bestå i forskellige former for vandsivning, højtryksspulin,,  kemiske og mekaniske processer eller blæserensning.

 

Byggepladsservice over hele Fyn

Vi yder rengøring og oprydning efter håndværkere. Vi sørger for rengøring af skurvogne, afdækning af gulve/vinduer og meget mere. Vi lever mandskab og stiller med støvsugere, affugtere, varmeblæsere, afdækning og med meget kort varsel. Vi leverer også akut ekstramandskab til byggepladsopgaver.

 

Graffitirens og graffitibeskyttelse

Vi påtager os hurtig og varsom fjernelse af graffiti, så der ikke opstår skyggevirkninger i overfladens struktur. Vi vælger den korrekte behandling afhængig af type af overflade og graffitimaling.  Vi kan også sørge for graffitibeskyttelse, hvor vi giver særligt udsatte områder en behandling, der gør det lettere at fjerne graffiti med begrænset skyggevirkning.

 

Vi stiller erfarent mandskab til rådighed på byggepladsen

Står du akut og mangler mandskab til en byggeopgave, så ring til os. Vi kan hurtigt sammensætte et team til at rykke ud til næsten enhver type opgaver.

 

Behov for akut skadeservice?

Har du du behov for hurtig udrykning ifm. skadeservice, så kontakt vores døgnvagt på telefon 40 22 51 93, eller benyt nedenstående formular. Læs mere om skadeservice

 

 

Byggepladsservice Odense/Fyn

Kontakt os for byggepladsservice