Industriservice i Odense og øvrige Fyn

 

Hos Skadeservice.nu, har vi kompetente medarbejdere og effektivt udstyr til enhver opgave inden for industriservice.  Ring på telefon: 70 70 13 02, og vi sidder klar til at betjene dig.

 

Vi yder industriservice i Odense og Øvrige Fyn

Industriservice kan være mange ting, men uanset dit behov for industriservice, tager vi gerne en dialog om opgaven, og finder den løsning som passer til dit behov. Vi løser altid opgaven med stor professionalisme og høj kvalitet samt erfarne medarbejdere.

Vil du gerne have et tilbud eller oplæg på industriservice til din virksomhed, er du mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor, sende en mail på info@skadeservice.nu eller give os et kald på 40 22 51 93. Vi vil gøre vores bedste for at finde den løsning, som passer til din virksomheds behov.

 

 

Skadeservice.nu udfører Industriservice i hele Danmark. Med afdelinger i København, Kolding, Vejle og Odense varetager vi alle former for industrirengøring. Det kan fx være rengøring i fabrikshaller, silo og tanke, facaderensning, højderengøring m.m. Vores medarbejdere yder det bedste, og vi går ikke på kompromis med kvalitet og service. Indeklimaet på virksomheden blive også forbedres for jeres medarbejdere. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave så ring til Skadeservice.nu på 70 70 13 02 –  vi yder døgnvagt.

 

Højderengøring i fynsk industri

Vores industriservice omfatter også højderengøring af alt over 1,80 m. Vi udfører arbejdet med fra lift eller rullestilladser – eller hvad der er mest formålstjenligt. Det kan dreje sig om rengøring og støvsugning af rørføringer, kabelbakker, lamper og andre emner, som er placeret oppe under lofter i produktionsområder.

 

Rengøring af haller og produktionsområder

Vi tilbyder rengøring og desinfektion af produktionshaller, lagerområder og værksteder. Herunder rengøring af maskiner og anlæg, gulvarealer og produktionsområder, hvor det er nødvendigt med specielle kompetencer. Vi er specialiserede inden for industrirengøring, og har mange års erfaring i branchen.

 

Rengøring efter kemikalieudslip

Vi yder 24/7 udrykning oprydning ved udslip af kemikalier. Herunder opsugning, afvask, rengøring og aftørring. Vi tilser også bortkørsel og deponering af kemikalier, olie, og affald. Til slut sørger vi også for lugtsanering i området.

 

 

Har du behov for akut skadeservice i Odense/Fyn?

Har du du behov for hurtig udrykning, så kontakt vores døgnvagt på telefon 40 22 51 93, eller udfyld og indsend nedenstående formular. Læs mere om skadeservice

 

 

Industriservice - højderengøring - Odense-Fyn

Kontakt os for industriservice Odense/Fyn

     

     

     

     

    Skadeservice.nu udfører Industriservice i hele Danmark. Vi udføre alt i Industrirengøring. Det kan fx være rengøring i højder, fabrikshaller, silo og tanke, facaderensning m.m. Vores professionelle medarbejder yder det bedste, og vi går ikke på kompromis med service og kvaliteten. Hvis jeres virksomhed trænger til til rengøring er vi de bedste. Indeklimaet på virksomheden blive også bedre for jeres medarbejdere. Ønsker i et uforpligtende tilbud på jeres opgave så ring til Skadeservice.nu på 70 70 13 02 og vi yder døgnvagt.