Skimmelsanering – Skimmelsvamp og fugtskade service – Odense/Fyn

 

Har du fået en vandskade, eller har du mistanke om skimmelsvamp, så kontakt os hurtigst muligt. Vi vil så sende en fugttekniker ud til at besigtige skaden. På den måde får du den rigtige håndtering af dit fugt- og skimmelproblem fra start, og du undgår videre problemer med skimmelsvamp og fugtskader – kontakt os i dag!

 

Vi rykker ud ved problemer med fugt og skimmelsvamp

Skimmelsvamp opstår bygninger, som har været udsat for fugt gennem længere tid.  Vedvarende fugt er guf for skimmelsvampe, som trives her. Skimmelsvamp nedbryder ikke bare bygninger, for ud over det udsender skimmelsvampen giftstoffer og sporer, som både giver en ubehagelig lugt og er farlig for dit helbred.

Har du mistanke om skimmelsvamp, så ring til os på telefon: 70 70 13 02. Så og vi sender en tekniker, som sætter diagnose på både de synlige og usynlige skader.

Når vi har set på skaderne laver vores fugttekniker en fugtrapport, og du får samtidigt forslag til udbedring af skader og en pris.

 

Vi sørger for skimmelsanering efter af fugtangreb

Hos Skadeservice Odense/Fyn har vi mere end 10 års erfaring med håndtering af fugt og skimmelsvamp. Vi hjælper med alle former for vandskader. Vi står for udtørring, fugtkontrol samt sikrer, at skaden er væk.

I Skadeservice Odense/Fyn bruger vi alle anerkendte metoder til at fjerne skimmelsvamp, såsom tørdamp, kemisk rensning og selvfølgelig de mere fysiske indgreb som bankning, nedrivning, slibning, høvling og fræsning. Vi kommer helt i bund, så skimmelangrebet ikke opstår igen undtaget, der skulle støde nye problemer til senere.

Se også leje af affugter

 

Fugtskader og skimmelsvamp sanering -Skimmelsanering

Kontakt os for effektiv skimmelsanering